Tebas: “Preživeli smo odhod CR-ja”

La liga 3. Mar 202110:31 0 komentarjev
Getty Images

Predsednik La lige Javier Tebas je obtožil Manchester City in PSG, da ne poslujeta pošteno, ter da za omenjena dva kluba ne veljajo ista pravila.

#related-news_0

Prvi človek španske La lige Javier Tebas je govoril o posledicah epidemije na nogomet, finačnih težavah, še posebej pa izpostavil omenjena dva kluba.

Omenjajo se cene določenih igralcev, ki jih je zelo težko plačati, razen za klube kot sta PSG in Manchester City, ki se financirata z denarjem od nafte in plina. Oni so edini, ki to lahko zdržijo, na tržišču je trenutno veliko manj denarja, PSG in City pa lahko zapravljata zaradi svojega finančnega dopinga, drugi ne morejo,” pravi Tebas.

Ob tem meni, da je La liga dobro preživela odhod nekaterih največjih imen v druga prvenstva. “V španskem nogometu vedno želimo najboljše igralce, Messi pa je najboljši igralec na svetu. Seveda bi si želel, da ostane. Tukaj so tudi trenerji kot so Jurgen Klopp, potem Jose Mourinho in Pep Guardiola, za katere bi želel, da se vrnejo. Vedno želimo imeti tiste najboljše,” je razkril Tebas in dodal: “Seveda nam odhod Messija iz Barcelona lahko prinese škodo, toda verjamem, da smo pripravljeni za takšne okoliščine. Neymar je odšel, zapustil nas je tudi Ronaldo, toda mi smo odlično preživeli.”

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!