Tekme Slovenije v Ligi narodov ekskluzivno na Sportklubu!

Nogomet 23. Maj 202220:03 > 20:03 0 komentarjev

Klubska sezona se počasi končuje in na začetku meseca junija bo znova v ospredje stopil reprezentančni nogomet. Za gledalke in gledalke Sportkluba imamo dobro novico, vse tekme slovenske reprezentance v Ligi narodov si boste lahko v živo ogledali na naši televiziji!

Prvič se bomo na Sportklubu slovenski reprezentanci posvetili že v zadnji predpoletni oddaji Pod prečko, ki bo tokrat izjemoma na sporedu v torek, 31. maja. Dva dni kasneje, 2. junija, bomo prenašali tekmo iz Stožic, ko Slovenijo čaka obračun s Švedsko. 5. junija se oglasimo iz Beograda, ko Slovence časa dvoboj s Srbijo.

V četrtek, 9. junija, bomo pospremili tekmo iz Osla, kjer varovanci Matjaža Keka gostujejo pri Erlingu Haalandu in druščini. Junijski ciklus se znova zaključuje v Ljubljani, ko bo pri naši izbrani vrsti gostovala Srbija.

Vse tekme slovenske reprezentance bomo obogatili z bogatim studijskim programom, video prispevki ter vsebinami na naši spletni strani. Tekme bo v vaše domove prenašal izkušeni komentatorski par, v vaši družbi bosta Goran in Dejan Obrez.

Foto: Osebni arhiv Dejana Obreza

Poleg tekem slovenske reprezentance si boste lahko na programih Sportkluba ogledali tudi vse ostale najzanimivejše tekme Lige narodov.