Tri tekme, štirje izključeni trenerji

Nogomet 25. Okt 202111:03 1 komentar
Foto: guliverimage

Dogajanje v italijanski Serie A je bilo včeraj ponovno pestro, tudi ob zelenicah. Na treh različnih tekmah so bili namreč izključeni kar štirje trenerji: Jose Mourinho, Luciano Spalletti, Simone Inzaghi in Gian Piero Gasperini.

Sezona je še mlada, a neposredni spopadi med tekmeci za naslov v Serie A so izjemno dramatični. Nedelja je postregla s petimi obračuni. Fiorentina je premagala Cagliari, Hellas iz Verone pa Lazio. Osredotočili se bomo na ostale tri.

V prvem dvoboju dneva sta se pomerila Atalanta in Udinese. Vse je kazalo na zmago Josipa Iličića in soigralcev, a ob koncu tekme se je vse porušilo. V 91. minuti je bil izključen trener Gian Piero Gasperini, v 93. pa je Udinese izenačil na 1:1.

Emilio Andreoli/Getty Images

“Ničesar nisem rekel, zaradi česar bi si zaslužil izključitev. Ti gospodje predstavljajo problem. Sodniki bi morali po tekmi zagovarjati svoje odločitve,” je bil po izgubljenih dveh točkah besen Argentinec.

Na isti tekmi izključena oba trenerja

Na obračunu med Napolijem in Romo sta bila izključena tako Jose Mourinho kot tudi Luciano Spalletti. Portugalec se ni strinjal z odločitvijo sodnikov, ki niso piskali prekrška nad enim izmed njegovih igralcev.

Tudi Spalletti ni bil zadovoljen s sojenjem. Ob igrišču je sarkastično ploskal sodniku, ki ga je v zameno poslal na tribuno. Tekma se je končala brez zmagovalca in brez zadetkov.

Zvečer je potekal še derbi med Interjem in Juventusom. Ekipi sta si razdelili točki, tudi Simone Inzaghi pa srečanja ni končal ob igrišču. Po posredovanju VAR-a je namreč Juventus dobil enajstmetrovko, ki jo je izkoristil Paulo Dybala. Inzaghi je bil z odločitvijo vse prej kot zadovoljen, tudi on pa je končal z rdečim kartonom.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje