V pripravi na derbi z Olimpijo dobra novica iz tabora Kopra

Nogomet 25. Okt 202213:55

V prvem delu lanske sezone je bil z naskokom najboljši posameznik Prve lige Telemach in pred vrati slovenske reprezentance. Marca letos pa se je njegov vzpon ustavil zaradi hude poškodbe. Maks Barišić v zadnjih tednih stopa po poti rehabilitacije, v klubu pa nanj v prihodnosti še kako resno računajo.

Že s prostim očesom oziroma po ogledu posnetkov trka med Nemanjo Jakšićem in Maksom Barišićem na marčevski tekmi med Koprom in Bravom je bilo jasno, da gre pri glavnemu adutu Koprčanov za resno poškodbo kolena. Po pregledu z magnetno resonanco je postalo jasno, da ima Barišić strgano stransko vez v kolenu, sprednja pa je natrgana. Rehabilitacija še traja, 27-letnik pa se bo ekipi znova na treningih pridružil v prihodnjem letu.

So pa v taboru kanarčkov medtem vseeno jasno pokazali, kako zelo resno na Barišića računajo tudi v prihodnosti. Pogodbo s Koprom, ki bi se mu iztekla po koncu sezone, je namreč krilni napadalec podaljšal do leta 2025. 

“Hvaležen sem za to podporo, ki jo imam v klubu. Tudi po tako hudi poškodbi še vedno verjamejo vame, zato upam, da se bom kmalu vrnil. Rehabilitacija poteka odlično. Z Maticem Tepešem, našim kineziologom, intenzivno delava na mojem povratku, zato pričakujem, da se bom vrnil dobro pripravljen. Načrt je, da se z januarjem oziroma na začetku priprav pridružim ekipi,” ob podaljšanju pogodbe razmišlja Maks Barišić.

Komentari

Vaš komentar