Vratar Manchester Uniteda pri 23 letih končal kariero

Nogomet 24. Mar 202220:06
Paul Woolston ne bo več igral nogometa. FOTO: Guliverimages.

Paul Wooltson, vratar Manchester Uniteda, pri katerem pa med člani ni dobil priložnosti, je zaradi poškodb pri vsega 23 letih končal nogometno pot.

Paul Wooltson, ki je v Manchester United prišel iz Newcastle Uniteda, ko je bil star 19 let, se je za mnogo prezgodnji konec kariere odločil, potem ko je prestal dve operaciji kolka, a se njegovo zdravstveno stanje še vedno ni izboljšalo.

“Ponosen sem na vse, kar sem dosegel. Žal mi je, da ne morem več igrati, a s tem sem se moral sprijazniti. Zdaj se bom osredotočil na drugo poglavje v mojem življenju,” je povedal 23-letni vratar, ki v članski ekipi Manchester Uniteda nikoli ni dobil priložnosti, je pa zato zbral 13 nastopov v ekipi do 23 let.

David de Gea: Odličen vratar, sijajen fant

Ob njegovi upokojitvi se je oglasil tudi prvi vratar Manchester Uniteda David de Gea.

“Vedno je žalostno, ko nekdo tako mlad konča kariero. Z njim sem se pogovarjal pred nekaj dnevi in mu dejal, da je življenje najpomembnejše. Pomembnejše od nogometa. Večkrat sva skupaj trenirala. Je odličen vratar in sijajen fant. Žal mi je, da se je tako izšlo, a verjamem, da ga čaka lepo življenje,” je svojemu kolegu sporočil španski vratarski zvezdnik.

Komentari

Vaš komentar