Wanda moža že zamenjala za mlajšega

Nogomet 26. Sep 202222:08 0 komentarjev
Wanda Icardi
Wanda na Instagramu nima več priimka Icardi, ampak ponovo svojega dekliškega Nara. Foto: Instagram/zajem zaslona

Argentinska manekenka Wanda Nara, ki je zaslovela po zvezah z nogometaši, je pred dnevi le potrdila, da je njene zveze z Maurom Icardijem dokončno konec. Argentinski medij Clarin trdi, da ga je že zamenjala z mlajšim.

Wanda in Mauro, ki sta poročena od leta 2014 in imata skupaj dve hčerki, sta se po nezvestem napadalcu znašla na razpotju. Čeprav se je zdelo, da mu argentinska manekenka in tudi nogometna agentka odpustila, se to ni zgodilo, njunega zakona pa je po osmih letih dokončno konec.

Zgoraj omenjeni argentinski tabloid piše, da sta se Wanda, ki bo decembra dopolnila 36 let, in njen novi, 12 let mlajši Martin Payero, ki v tej sezoni pri Boca Juniors igra kot posojen nogometaš angleškega Middlesbrougha, družila v Buenos Airesu. Zaljubljenca so opazili plesati na koncertu popularne skupine Pibes Chorros, nato pa naj bi tudi skupaj odšla v hotelsko sobo.

Martin Payero trenutno kot posojen nogometaš Middlesbrougha igra za Boco. Foto: Profimedia

Od nogometaša do nogometaša

Wanda je bila pred Icardijem pet let (2008-2013) poročena še z enim nogometašem Maxijem Lopezom, s katerim ima tri sinove. Praktično čez noč pa se je brez pravih opozoril preselila v posteljo Lopezovega dobrega prijatelja.

Kot rečeno, že nekaj mesecev kasneje je v zakonski jarem skočila z Icardijem, ki se je v začetku septembra iz PSG preselil v Galatasaray. V Instanbulu igra kot posojen nogometaš Parižanov.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!