Wolvesi po naslednjega Portugalca v Barcelono

La liga 4. Jul 202112:48
Francisco Trincão se po manj kot letu poslavlja od Barcelone, foto: Guliverimage.

Barcelona in Wolverhampton sta uradno potrdila dogovor za prestop Francisca Trincãa v Anglijo. Na Otok se za eno sezono seli s statusom posojenega nogometaša, Angleži imajo ob izteku tudi možnost odkupa.

Francisco Trincão je 21-letni krilni napadalec, ki ga je Barcelona v katalonsko prestolnico pripeljala pred manj kot letom dni, natančneje 3. avgusta 2020. Zanj je Bragi odštela 31 milijonov evrov.

Po eni sezoni so se mlademu Portugalcu v Barci že odkrekli, Wolvesi bodo imeli ob koncu sezone 2021/22 namreč tudi možnost odkupa za približno 25 milijonov funtov, oziroma 29 milijonov evrov, poroča The Athletic.

V minuli sezoni je Trincão dres Blaugrane oblekel na 42 tekmah in dosegel tri gole. Vse je zabil v prvenstvu, kjer je se je podpisal še pod pet podaj.

Portugalska kolonija pri Wolverhamptonu se je razširila še za enega člana in zdaj šteje okroglih deset članov. Poleg Trincãa, so v Wolvesih še Bruno Jordão, Pedro Neto, Ruben Neves, Daniel Podence, Rui Patricio, Fabio Silva, Nelson Semedo, João Moutinho in Ruben Vinagre.

Komentari

Vaš komentar