Woodward: United je pod vodstvom Solskjaerja zelo napredoval

Nogomet 5. Mar 202114:55 0 komentarjev
Matthew Lewis/Getty Images

Izvršni podpredsednik Manchester Uniteda Ed Woodward je spregovoril o napredku angleškega velikana v obdobju Oleja Gunnarja Solskjaerja, dotaknil pa se je tudi finančnih težav, ki jih povzroča pandemija koronavirusa.

Manchester United je razkril podatke za drugo četrtletje fiskalneta leta 2021. Dolg je v zadnjih 12 mesecih pandemije koronavirusa narasel za 16-odstotkov in znaša 455,5 milijona funtov. Rdeči vragi so trenutno v dobrem položaju, da se preko Premier lige uvrstiji v ligo prvakov, za vodilnim Mancheste Cityjem pa zaostajajo za kar 14 točk.

Čeprav je bila prekinitev našega delovanja zares velika in zahtevna stvar smo veseli, da smo na težave odporni. To smo med pandemijo dokazali. Vse je plod dela naših ljudi, ki s svojo predanostjo in močjo našega kluba in poslovanja skrbijo, da napredujemo. Vedno znova smo opozorjeni na pomen, ki ga ima nogomet v skupnosti. Gre za vir zabave in ponosa za vse navijače po vsem svetu. Navijače na Old Traffordu zares močno pogrešamo,” je povedal Ed Woodward in slikovito opisal težko leto.

Ole je z igralci poskrbel, da je ekipa v tej sezoni zelo napredovala, razloge za optimizem pa daje tudi Akademija in ženska ekipa,” je še dodal Woodward, ki med navijači kluba ni posebej priljubljen.

Solskjaer je menedžer Manchester Uniteda od konca leta 2018, ko je zamenjal Joseja Mourinha. Najprej je bil začasna rešitev, po 14 zmagah na 19 tekmah pa mu je klub zaupal triletno pogodbo.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!