Za Mudrinskega so “denar v vrečah” očitno nabrali na Tajskem

Nogomet 27. Jul 202211:54 > 12:02 0 komentarjev
Ognjen Mudrinski
Foto: Grega Wernig

Moral bi biti tisti, ki bi se podpisal pod največjo slovensko prestopno zgodbo poletja. A Ognjen Mudrinski je z nepremišljenim videoposnetkom, v katerem se je hvalil, kako je skozi pogajanja "ubil" Celjane, z grofi porušil vse mostove. Nekdanji nogometaš Maribora bo tako svojo srečo iskal tam, kamor smo ga selili že na začetku poletja. V nogometno eksotični vzhodni Aziji.

Že ko je junija uradno zaključil svoje poglavje v poljski Jagelonii in se je začelo govoriti o tem, da se za nadaljevanje kariere ne pogaja z Mariborom, ampak s Celjani, smo opozorili na to, da ima Ognjen Mudrinski ponudbe tudi iz finančno privlačne, a nogometno eksotične Azije. In potem, ko si je v Sloveniji zaradi previsokih finančnih zahtev, predvsem pa nespametne video izjave, ki je prišla v medije, zaprl vsa vrata, bo srbski napadalec svojo srečo dejansko iskal daleč od resne nogometne Evrope.

Spomnimo, Mudrinski se v videoposnetku hvali s pogodbo, ki so mu jo ponudili Celjani: “Ubil sem jih, ubil. Zame zbirajo denar po Celju. Odnesi jim vrečo, da dajo denar na kup, da bo pri tebi.”

Videoposnetek si lahko ogledate TUKAJ.

Čeprav so ga povezovali tudi z vrnitvijo v Crveno zvezdo, se najboljši posameznik lanske sezone Prve lige Telemach seli na Tajsko, kjer bo po poročanju srbskega Mozzartsporta oblekel dres novopečenega prvoligaša Lamphun Warriors. Tam bo združil moči z nekaterimi nogometaši, ki so bili na vrhuncih kariere člani evropske nogometne elite. Aly Cissokho je nosil dres Liverpoola, Kolumbijec Jeffren pa Barcelone.