Zakaj se je Ferguson nenadoma pojavil na treningu?

Nogomet 29. Okt 202112:30 2 komentarja
Alex Ferguson
Foto: REUTERS/Russell Cheyne

V Angliji ni manjkalo govoric glede prisotnosti Sira Alexa Fergusona na treningu Manchester Uniteda po porazu proti Liverpoolu. Številni so namigovali, da je bil vključen v pogovore na "visoki ravni" glede prihodnosti Oleja Gunnarja Solskjaerja kot menedžerja rdečih vragov.

Na žalost tistih, ki so pričakovali, da bo Ole Gunnar Solskjaer dobil odpoved, je bil razlog prihoda Alexa Fergusona povsem drugačen.

Legendarni Škot je imel vnaprej določen dogodek, na katerem je moral biti prisoten skupaj z ostalimi zaposlenimi v klubu. Razlog? Nova klubska oblačila.

Potrjeno je, da Ferguson ni govoril niti s Solskajerjem niti z igralci, prav tako pa ni bil vpleten v noben pogovor glede prihodnosti Norvežana.

Vir blizu kluba trdi, da bo Solskajer ekipo zagotovo vodil tudi na sobotnem gostovanju pri Tottenhamu. Kaj sledi, je zavito v tančico skrivnosti. Ne glede na rezultat proti Spursom, je njeova prihodnost še naprej zelo negotova.

Pritisk je po polomu proti redsom še večji. Zdi se, da Solskjaerju in njegovim nogometašem lahko pomaga samo hiter odgovor v smislu drastične spremembe rezultata in igre.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje