Zaradi njega se je Juve pripravljen odpovedati Dybali

Nogomet 9. Apr 202120:22 > 20:23
Emilio Andreoli/Getty Images
Emilio Andreoli/Getty Images

Italijanski prvak je znova izrazil zanimanje za Maura Icardija. Stara dama Parižanom sicer ni pripravljena plačati želene cene, a do 28-letnega Argentinca želi priti na drugačen način.

Kot je dejal Fabio Paratici bodo pri Juventusu z obzirom na pandemijo namesto denarja pri prestopih ponujali menjavo nogometašev. Kot so zapisali pri La Stampa so na tak način pristopili k pogajanjem s Paris Saint-Germain. Domnevno naj bi bila stara dama v zameno za Maura Icardija v Pariz pripravljena poslati Paula Dybalo s katerim še ni bil dosežen dogovor o podaljšanju pogodbe, ki poteče poleti 2022.

Po drugi strani se poraja vprašanje koliko takšen posel sploh zanima Parižane. Še posebej zato, ker v Icardijevi pogodbi obstaja klavzula po kateri bi morali Interju plačati 15 milijonov evrov v primeru, da ga prodajo v klub iz Serie A. Če bi svetniki ostali brez Kyliana Mbappeja bi lahko Dybala predstavljal solidno zamenjavo in zato takšne možnosti ne bi smeli izključiti.

Icardijeva želja po prestopu v Juventus nikoli ni bila sporna. Domnevno se je Wanda Nara, žena in agentka argentinskega napadalca že sestala s predstavniki stare dame.

Komentari

Vaš komentar