Zgodi se vsakemu: Borussia Hummelsa pozabila v Kolnu

Bundesliga 9. Apr 202112:18 > 14:23
Mats Hummels
Guliver Image

Pri dortmundski Borussii so si privoščili napako "epskih razsežnosti", potem ko so po gostovanju v Kolnu odšli brez enega potnika na avtobusu.

Borussia letošnje sezone ne bo ohranila v najlepšem spominu. V Ligi prvakov še “živi” po minimalnem porazu na prvi četrtfinalni tekmi proti Manchester Cityju z 2:1, v Bundesligi pa ima za vodilnim Bayernom kar 21 točk zaostanka, pod vprašajem je tudi uvrstitev v Top 4, ki jim tudi v naslednji sezoni zagotavlja nastop v Ligi prvakov.

Da je v Dortmundu v letošnji sezoni mariskaj na robu kaosa, priča tudi zgodba iz marčevskega gostovanja v Kolnu, poroča Bild.

Rumeno črni so po razočaranju in remiju 2:2 proti ekipi, k ise bori za obstanek, na stadionu pozabili Matsa Hummelsa. Izkušeni branilec se je ob izhodu nekoliko zadržal v pogovoru, klubski avtobus pa je zapustil stadion brez, da bi kdorkoli opazil, da med potniki ni tudi Hummelsa.

Ko so ugotovili, da so se domov odpravili brez Hummelsa, je bilo že prepozno, zato je slednji Koln zapustil z avtomobilom, v katerem so bili preostali klubski delavci in se tako vrnil v Dortmund …

Komentari

Vaš komentar