“Zlatan nam ne prizanaša”

Nogomet 12. Feb 20219:59 0 komentarjev
Zlatan Ibrahimović
Zlatan Ibrahimović ima v zadnjem času veliko težav s poškodbami. Foto: Francesco Pecoraro/Getty Images

Nogometaš Milana Ismael Bennacer je govoril o vplivu, ki ga ima na ekipo njegov izkušeni soigralec Zlatan Ibrahimović in poudaril, da je švedski napadalec včasih zelo oster do mladih soigralcev.

“Zlatan nam ne prizanaša, ko je potrebno malce ‘poriniti’ mlade soigralce. Ko ga vidimo, da vpije na igrišču, vemo, da je to boljše, kot da ne govori ničesar. To bi pomenilo, da mu je vseeno, kaj trenutno počnemo. On nam veliko prinaša, ima neverjetne izkušnje in nas poskuša dvigniti na višji nivo,” je prizadevnost 39-letnega Zlatana Ibrahimovića pohvalil veliko mlajši Ismael Bennacer.

Daje nam veliko nasvetov. On je postavil standard za novo generacijo nogometašev v Milanu. Če želimo, da si nas navijači zapomnijo, moramo v letošnjem letu priti do nekega uspeha. Navijači trenutno morda fizično niso z nami na stadionu, vendar se zavedamo, da nas spremljajo in da moramo dati vse od sebe,” je dodal vezist iz Alžirije.

Milan je trenutno na prvem mestu Serie A z dvema točkama prednosti pred mestnim tekmecem Interjem, v naslednjem krogu v soboto ga čaka gostovanje pri Spezii.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!