Zvezdnik Leedsa pred vrati Barcelone

La liga 13. Jul 20229:36 0 komentarjev
Raphinha. Foto: guliverimage

Španski nogometni velikan Barcelona je tik pred podpisom dogovora z Brazilcem Raphinho, za katerega naj bi Katalonci Leedsu odšteli 58 milijonov evrov.

Krilni vezist se je o prestopu na Camp Nou z Barcelono pogovarjal že vse od letošnjega februarja. Čeprav je bil s Katalonci že dogovorjen, pa se je zapletlo, ko je svojo ponudbo v višini 60 milijonov evrov oddal tudi Chelsea.

Zaradi težke finančne situacije, v kateri se španski nogometni velikan nahaja že nekaj časa, se je zdelo, da bo posel propadel, a kot poročajo španski mediji, je klub z Angleži le našel skupni jezik, posledično pa je uradna potrditev prestopa le še vprašanje časa.

Po navedbah vselej dobro obveščenega nogometnega novinarja Fabrizia Romana bo Barcelona za Raphinho Leedsu plačala 57 milijonov evrov, zaradi dodatnih klavzul pa bi lahko končna odškodnina narasla še za dodatnih devet milijonov evrov. Raphinha naj bi sicer z Barcelono podpisal pogodbo do leta 2027, pred tem pa ga v katalonski prestolnici čaka še obvezen zdravniški pregled.

Kljub zajetni vsoti, ki jo bodo pri Barceloni odšteli za nogometaša, pa z iskanjem okrepitev v klubu naj še ne bi prenehali. Po podaljšanju pogodbe z Ousmanom Dembelejem na njihovem seznamu želja namreč še vedno ostaja napadalec Bayerna iz Münchna Robert Lewandowski.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!