V četrtek gasil, v soboto slavil naslov državnega prvaka

Odbojka 25. Jul 20229:44 > 9:50 0 komentarjev
Klemen Šen (na fotografiji levo). Foto: OK Triglav Kranj

Za Klemnom Šenom je nekaj najbolj pestrih dni njegovega življenja. Član ljubljanskega ACH Volleyja je v petek in soboto zaigral na DP v odbojki na mivki, kjer je skupaj z Nejcem Zemljakom pokoril vso konkurenco, še pred tem pa se je kot gasilec boril z ognjem na Krasu.

Klemen Šen je ob koncu tedna v Kranju v konkurenci 12 ekip slavil skupaj z Nejcem Zemljakom. Toda še bolj kot naslov državnega prvaka v odbojki na mivki velja izpostaviti dejavnost, s katero se je 20-letni športnik ubadal pred petkovimi in sobotnimi nastopi v Kranju.

V četrtek je namreč, kot član PGD Dolnji Logatec, odšel na žarišče požara na Krasu ter se skupaj s svojimi kolegi iz društva trudil pogasiti ogenj na ogroženem območju zahodne Slovenije.

Kljub utrujenosti in celodnevnemu četrtkovemu gašenju je ob koncu tedna zbral dovolj moči za državni naslov. V finalu sta z Zemljakom porazila navezo Rok Bračko / Jan Pokeršnik (2:0). Klemen, kapo dol predvsem za prvo zmago.

V novi sezoni v Tivoliju
20-letni in 192 centimetrov visoki Klemen Šen, ki je prvič postal državni prvak na mivki (njegov soigralec Zemljak tretjič), bo sicer v novi sezoni odprl pomembno poglavje v svoji odbojkarski karieri. Tudi v dvorani. Pretekli mesec je namreč okrepil ljubljanski ACH Volley. Pred tem je bil član Brezovice. Z moštvom iz Tivolija je podpisal štiriletno pogodbo.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!