Se Ljubljani nasmiha finale lige prvakov?

Liga prvakov 29. Mar 202222:23 > 30. Mar 2022 7:12 0 komentarjev
Ljubljana
Foto: Guliverimage

Slovenska prestolnica naj bi gostila letošnji finale odbojkarjev in odbojkaric v elitni ligi prvakov. Pri Odbojkarski zvezi Slovenije zaenkrat še molčijo.

“Ljubljana bo gostila superfinale lige prvakov,” danes poroča La Gazzetta dello Sport. Italijanski športni časnik ob tem dodaja, da utegne Evropska odbojkarska zveza novico potrditi že jutri. Termin dvobojev še ni določen, neuradno pa bi najboljše v Evropi okronali 21. oziroma 22. maja.

Za dodatne informacije smo se obrnili tudi na Odbojkarsko zvezo Slovenije, kjer pa ostajajo skrivnostni in poročanja dnevnika niso ne zanikali, ne potrdili.

V moškem polfinalu se bodo za finalno vstopnico med seboj udarili italijanska Perugia in Trentino ter poljska Zaksa in Jastrzebski, v ženskem pa se je brez boja tja že uvrstila Imoco Volley iz Italije, drugi par pa sta carigrajski ekipi Fenerbahče in VakıfBank.

Letos je sicer v najmočnejšem klubskem odbojkarskem tekmovanju nastopal tudi slovenski državni prvak Maribor, a se od tekmovanja poslovil že v skupinskem delu, ki ga je zaključil brez osvojene točke.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!