Prestopna bomba: Monika Potokar je nazaj

Odbojka 10. Dec 202116:04 > 16:173 komentarji
Foto: OZS

Po večletnem igranju v številnih klubih v tujini se bo odbojkaricam Nove KBM Branika pridružila dolgoletna slovenska reprezentantka, ki je v preteklosti že nosila rdeče-beli dres bankirk Monika Potokar. Kot so sporočili iz štajerskega kluba, je minulo soboto Potokarjeva odigrala svojo zadnjo tekmo v ciprskem prvenstvu za AEL Limasol.

Izkušena Potokarjeva bo okrepila člansko vrsto Nove KBM Branika, za katero je igrala že od leta 2009 do 211 in v sezoni 2014/15, na igralnem mestu sprejemalke.

“Priznati moram, da sem imela po vseh preživetih letih v tujini tudi dobršno mero domotožja in vesela sem, da sem spet doma. Tudi Maribor imam v lepem spominu, saj sem z Novo KBM osvojila svoj prvi naslov državnih prvakinj, prav tako pa verjamem, da bomo s soigralkami pod vodstvom Bruna Najdiča dosegli zastavljene cilje,” je povedala Potokarjeva.

Simpatična 33-letna Grosupeljčanka je v svoji karieri igrala tudi za kamniški Calcit, ki je trenutno najboljša slovenska ekipa, v zadnjih letih pa s krajšim poljskim postankom igrala v Grčiji. Igrala je za Pannaxiakos, Thiro, Ilioupolis, Panathinaikos in PAOK, v tej sezoni pa je igrala na Cipru.

Komentari

Vaš komentar