Sebastijan Škorc ostaja na čelu mariborskih odbojkarjev

Odbojka 6. Maj 202210:47 > 14:00
Foto: OK Merkur Maribor

Trener OK Merkur Maribor Sebastijan Škorc bo tudi v prihodnji sezoni 2022/2023 sedel na klopi mariborskih odbojkarjev, sporočajo iz vrst štajerskega prvoligaša.

“Želja ob podaljšanju pogodbe je bila obojestranska, dogovor je bil temu primeren zelo hiter,” so veselo novico sporočili iz vrst Merkurja. Dodali so še, da so v klubu ostajajo tudi njegovi tesni sodelavci; pomočnik trenerja Alen Kranjc, statistik Tomo Dukarić, fizioterapevt Matic Fras, vodja pisarne in marketinga Matjaž Kramberger.

Nova sezona bo velik izziv

“Pred petimi leti sva si z Matjažem Strdinom zamislila zgodbo, ki je v lanski sezoni dosegla vrhunec z osvojitvijo državnega naslova in uvrstitev v ligo prvakov. Klub iz leta v leto raste na igrišču in tudi organizacijsko izven igrišča. Sezona, ki je pred nami, bo ponovno za vse nas velik izziv, saj bo ekipa spremenjena in pomlajena. Delali bomo veliko in vsaki dan bomo hoteli biti boljši. Veselim se nove sezone, tako kot vsi moji sodelavci, brez katerih si ne znam predstavljati te zgodbe,” je ob podaljšanju povedal Škoro.

Foto: Jure Banfi

Podaljšanja pogodbe s Škorcem je bil vesel tudi direktor kluba Matjaž Strdin: “Eden od ključnih členov za doseganje tega je bil naš trener Sebastijan Škorc. Podpisali smo dogovor o novem sodelovanju, v katerem želimo nadaljevati naše dobro delo.”

Merkur Maribor je letos v državnem prvenstvu zasedel tretje mesto, potem ko ga je v polfinalu izločil Calcit Volley, v pokalnem tekmovanju pa je bil drugi. Močnejši je bil le ACH Volley.

Komentarji (0)

Prikaži vse komentarje