Slovenski reprezentant ostaja v oranžnem

Odbojka 1. Feb 202212:15 > 14:24 0 komentarjev

Iz vrst ljubljanskega odbojkarskega kluba ACH Volley so sporočili, da je sodelovanje še pred vrhunci letošnje sezone podaljšal Alen Šket. Bistričan bo oranžni dres nosil še nadaljnji dve sezoni.

Triintridesetletni Šket je v dosedanji karieri nastopal za vrsto močnih ter uveljavljenih klubov v tujini, med katerimi izstopata turški Halkbank in italijanska Modena, s slovensko reprezentanco pa je Bistričan kar trikrat osvojil naslov evropskega podprvaka.

“Izredno sem zadovoljen, da smo s klubom podaljšali sodelovanje za dve sezoni. Veseli me, da bom še naprej zastopal barve ACH Volleyja in osvajal lovorike. Najprej pa je potrebno zaključiti z aktualno sezono in osvojiti Mevzo, Challenge Cup in državno prvenstvo,” je sporočil odbojkar in izrazil željo, da v klubu zadržijo jedro ekipe za prihodnjo sezono, da bo ekipa “tudi v prihodnje delovala tako homogeno kot do sedaj”.

Šket je bil član ACH Volleyja tudi med sezonama 2008/09 in 2012/13, v sezoni 2009/10 pa je z Ljubljančani nastopil tudi na zaključnem turnirju elitne Lige prvakov.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!