Odbojka v živo: kje bo prenos tekme Slovenija – Italija?

Odbojka 8. Sep 202215:30 1 komentar
Odbojka v živo: Slovenija - Italija prenos
Foto: Aleš Fevžer

Odbojka v živo. Prenos tekme Slovenija – Italija ob 21.00 si boste lahko ogledali tudi na Sportklubu. To velja tako za tekmo polfinala kot tudi za morebiten finale oziroma srečanje za tretje mesto.

Tekmo spremljamo v živo:

Slovenska odbojkarska reprezentanca je izpolnila osnovni cilj. Na domačem svetovnem prvenstvu se je prebila čez skupinski del in nato pred polnimi tribunami Dvorane Stožice porazila še Nemčijo in Ukrajino, kar pomeni, da je Slovenija med štirimi najboljšimi odbojkarskimi reprezentancami na svetu.

Zdaj tako bučne podpore ne bo. Varovance Gheorgheja Cretuja čaka težko srečanje v Katowicah proti Italiji, uspeh prinaša kolajno in boj za naslov svetovnega prvaka. Prenos tekme Slovenija – Italija si boste na Sportklubu (SK1) ogledali to soboto najverjetneje ob 18. uri (ura še ni potrjena, saj še četrtfinale še poteka).

Morebitni nasprotniki Slovenije v boju za zlato oziroma bron so domačin Poljska, ZDA, Argentina in Brazilija.

Naj spomnimo, Slovenija je v predtekmovanju svetovnega prvenstva doma v Stožicah odpravila reprezentanco Kameruna, izgubila proti Franciji in nato premagala še Nemčijo, kar je zadostovalo za drugo mesto v skupini in vlogo sedme nosilke.

Odbojka v živo: Slovenija – Italija

KAJ: SP v odbojki 2022
KDAJ: Sobota, 10. september 2022, ob 21.00
KJE: Dvorana Spodek, Katowice
PRENOS V ŽIVO: Sportklub 1

Tekmo si boste lahko v živo ogledali v prenosu na Sportklubu. Če niste naročnik Telemachovih storitev, vam je na voljo predplačniški paket EON, ki je dostopen v omrežju kateregakoli operaterja.

Foto: FIVB

Vrhunci četrtfinalne tekme proti Ukrajini:

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje