Celjani predstavili novega trenerja

Rokomet 10. Jun 202111:16 > 12:03 0 komentarjev
(Foto: rk-celje.si)

Rokometni klub Celje je danes tudi uradno potrdil, da bo moštvo v sezoni 2021/22 vodil njihov nekdanji igralec Alem Toskić. Klub je s trenerjem, ki je pred tem vodil madžarski Csurgoi, podpisal petletno pogodbo.

Celjski klub, ki je po sedmih letih letos ostal brez naslova prvaka, je za naslednika Tomaža Ocvirka oziroma Luke Žvižeja izbral Alema Toskića. Devetintidesetletnik  je nekdanji igralec celjskega kluba, kjer je nastopal šest sezon in v tem času zbral 231 nastopov, na katerih je dosegel 700 zadetkov.

Poleg Celja je v svoji karieri nastopal še za Zagreb, Vardar, Velenje in nazadnje madžarski Csurgoi. Tam je tudi končal igralsko kariero ter minulo sezono prevzel mesto glavnega trenerja, potem ko je bil prej v sezoni v vlogi igralca in trenerja, so zapisali na spletni strani kluba.

“Po osmih letih ponovno prihajam domov, spet sem v klubu, ki mi je v moji igralski karieri dal največ. Tu sem preživel šest let kot igralec, zato točno vem, kaj pomeni nositi dres takšnega kluba. Po drugi strani sem sedaj v povsem drugačni vlogi, zavedam se tudi, kaj pomeni biti trener RK Celje Pivovarna Laško,” je dejal Toskić.

Po poročanju medijev so bili kandidati za celjsko klop tudi Uroš Šerbec, Aleš Pajović in Rastko Stefanović.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!