Dragana Cvijić bo znova nosila dres Krima

Alex Grimm, Bongarts

Slovenske rokometne prvakinje Krim Mercator imajo novo okrepitev. V Ljubljano se vrača stara znanka Dragana Cvijić, ki je za Krim igrala že med letoma 2009 in 2011.

V veliko čast in zadovoljstvo mi je, da bom prihodnjo sezono oblekla dres kluba, v katerem sem začela svojo evropsko kariero. Veselimo se novih izzivov in hvaležna sem za zaupanje, ki so mi ga izkazali,” je dejala Cvijićeva, ki je v tej sezoni dvakrat igrala proti Krimu v ligi prvakinj, v dresu Bukarešte je dosegla šest golov. Cvijićeva je sicer na osmih tekmah v elitnem tekmovanju dosegla 17 golov.

Gre za izkušeno igralko, ki je dvakrat slavila v ligi prvakinj. Oba naslova je osvojila z Budućnostjo, kjer je igrala šest sezon. Zadnji dve leti je igrala v Romuniji, svojo karieri pa je pričela v Crveni zvezdi. S Srbijo je leta 2013 osvojila srebrno medaljo na svetovnem prvenstvu.

Izjemno smo veseli, da se nam je za sodelovanje uspelo dogovoriti z eno najboljših krožnih napadalk na svetu. Cvija, kot jo kličemo vsi v rokometnem svetu, je svoje prve evropske rokometne korake naredila prav v Ljubljani, na kar smo še posebej ponosni. V klubu verjamemo, da bomo z njo, kot prvo odmevno okrepitvijo za novo tekmovalno sezono, uresničili naše cilje v prihodnjih tekmovalnih sezonah, ki narekujejo vrnitev med najboljše evropske klube,” pa je prestop pospremila športna direktorica Deja Ivanović.

Komentari

Vaš komentar