Celjani in Koprčani se bodo pomerili že v polfinalu

Getty Images/Alex Grimm

V Mali nedelji je potekal žreb parov polfinala finalnega turnirja Pokala Slovenije za moške, ki 21. in 22. aprila v organizaciji Jeruzalema Ormoža potekal v Ljutomeru.

Žreb je določil, da se bodo prvaki tega tekmovanja, rokometaši Celja Pivovarne Laško, pomerili s Koprom 2013, ki ga vodi selektor Veselin Vujović in s katerim v tej sezoni še niso igrali (preložena tekma 2. kola Lige NLB za prvaka bo na sporedu v sredo, 25. aprila), gostitelji turnirja iz Ormoža pa bodo za vstop v finale poskušali premagati Krko.

Vsi imajo rokometaše Celja Pivovarno Laško za favorite in so se jih želeli izogniti v polfinalu, a nekdo mora igrati proti njim in v kolikor želiš osvojiti pokal, potem moraš Celjane premagati, ne glede na to ali gre za polfinale ali finale. Zagotovo govorimo o favoritu, nikakor pa ne o ekipi, ki je nepremagljiva. Mi imamo svoje možnosti in se ne bomo predali. Mirno pričakujemo polfinale, saj nimamo nobenega pritiska rezultata, zagotovo pa se bomo potrudili da bomo odigrali dobro,” je žreb komentiral slovenski selektor in trener Kopra.

Finalni turnir bo v organizaciji Rokometnega kluba Jeruzalem Ormož potekal v Športni dvorani Ljutomer.

POKAL SLOVENIJE ZA MOŠKE, FINALNI TURNIR
Ljutomer, 21.-22. april 2018

POLFINALE, sobota, 21. aprila:
Krka : Jeruzalem Ormož (17.00)
Koper 2013 : Celje Pivovarna Laško (20.00)

Nedelja, 22. aprila:
Tekma za 3. mesto (15.00)
FINALE (18.00)