20:15 na SK 2: Bo Vujović tokrat našel recept za Celje?

RK Celje Pivovarna Laško Facebook

Z nocojšnjim obračunom med Koprom 2013 in Celjem Pivovarno Laško se začenja 7. krog 1. NLB Leasing lige za prvaka. Obračun iz Bonifike od 20:15 naprej spremljajte v živo na SK 2.

Potem ko sta se ekipi Celja Pivovarne Laško in RD Kopra 2013 srečali v polfinalu Pokala Slovenije, kjer so z 29:27 slavili Celjani in sta se ekipi le štiri dni kasneje srečali še v Ligi NLB, ko so v Zlatorogu prav tako slavili celjski igralci (30:25), se bosta ta dva tekmeca nocoj v štirinajstih dneh srečala še tretjič.

Ekipa slovenskega selektorja Veselina Vujovića bo želel negativni trend proti aktualnim prvakom obrniti v pozitivno smer, Celjani pa bodo na drugi strani želeli ostati neporaženi in tako še naprej odločno korakati proti naslovu državnih prvakov.

Pivovarji se zavedajo, da je pred njimi težka naloga, polna dvorana in zelo motiviran ter neobremenjen nasprotnik, ki jim bo poizkušal prekrižati načrte. “V petek v Kopru pričakujemo težak in izenačen dvoboj. Koper je dobra ekipa, to so pokazali na obeh tekmah, ki smo jih odigrali v preteklih dneh. Sedaj bodo igrali tudi pred svojimi navijači, pričakujemo polno dvorano in motiviranega nasprotnika, ki nam ne bo ničesar prepustil. Zato se moramo dobro pripraviti, med tekmo ostati zbrani, saj vemo po kaj gremo na Primorsko in kaj želimo doseči. To pa moramo nato pokazati tudi na igrišču,” pred gostovanjem na Obali pravi Aljaž Panjtar, vratar Celja Pivovarne Laško, ki je na tekmi pri Loki opravil odlično delo.

Srečanje iz Kopra ob 20:15 spremljajte v živo na SK 2.