Ob 20:30 na SK 3: Ose po dve točki na Bonifiko

RK Gorenje Velenje/Facebook

Pred rokometaši Gorenja Velenje in Kopra 2013 je nocoj še zadnji preizkus v letošnjem koledarskem letu. Obračun 15. kroga iz Bonifike od 20:30 naprej spremljajte v živo na SK 3.

Koprski rokometaši so po nekoliko slabšem začetku v nadaljevanju le te začeli kazati boljše igre in se trenutno nahajajo na 6. mestu Lige NLB. Na štirinajstih tekmah so do sedaj zabeležili šest zmag, prav toliko porazov ter si dvakrat s tekmecem razdelili točke. Na lestvici najboljših strelcev te sezone se med prvimi tremi rokometaši nahaja prav koprski igralec. Nino Grzentič je za ekipo iz Kopra dosegel že 81 zadetkov.

Velnjčani na lestvici zasedajo tretje mesto z 20 točkami, medtem ko je Koper šesti s 14, vodilno Celje PL ima na svojem računu 26 točk.

Gostovanja v Kopru so bila vedno zahtevna. Koprčani doma igrajo zelo dobro, njihova forma raste iz tekme v tekmo. V Kopru nas čaka težka tekma in če želimo domov odnesti dve točki, bomo zagotovo morali dati vse od sebe. Lepo bi bilo prvi del sezone zaključiti z zmago na vse prej kot lahkem gostovanju, saj bi bila to lepa popotnica pred nadaljevanjem sezone v prihodnjem letu,” je pred gostovanjem na Obali napovedal vratar Velenja Luka Logar.