Hrvaški rokometaš izgubil bitko za življenje

Rokomet 8. Apr 202210:27 > 14:26 0 komentarjev
Fotografija je simbolična. (Foto: Guliverimage)

Hrvaški rokometaš in član makedonskega kluba Butel Denis Tot je bil v četrtek prepeljan v bolnišnico v Skopju, kjer je danes preminil. Sedemindvajsetletnik je bil po poročanju makedonskih medijev brutalno pretepen, kar pa so v bolnišnici kasneje zanikali.

Kot je danes poročal makedonski portal 24rakomet.mk, je bil 27-letni član makedonskega kluba Butel brutalno pretepen v enem od nočnih klubov v Skopju. V bolnišnico naj bi bil Tot sprejet s hudimi poškodbami in tudi številnimi zlomi, kar pa so v bolnišnici pozneje zanikali.

Direktorica bolnišnice Maja Mojseva je za Fokus razkrila, da so rokometaša v bolnišnici oživljali zaradi srčnega zastoja. “Rokometaš je v kritičnem stanju. Mirno lahko rečemo, da se borimo za njegovo življenje. Kar je v celotni zgodbi nenavadno, je, da na njem ni nobenih znakov nasilja. V tem trenutku delamo vse, kar je v naši moči, da mu rešimo življenje.”

Iz Butela so medtem sporočili, da je Tot kljub prizadevanju zdravnikov, da ga ohraniji pri življenju, preminil.

Tot je sicer v Butel prišel iz Ohrida, med drugim pa je igral tudi za španski Ademar Leon, avstrijski Brucke ter za hrvaška kluba Poreč in Bjelovar.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!