Velika okrepitev za Tamšeta, prihaja nekdanji reprezentant

Rokomet 9. Feb 20239:10 0 komentarjev

Po desetletju igranja v dresu Magdeburga se Marko Bezjak vrača v našo soseščino. Dolgoletni slovenski reprezentant bo znova združil moči z Brankom Tamšeto, postal je nov član Nexeja iz Našic.

“Za Magdeburg igra tudi Marko Bezjak, s katerim pogosto debatirava o rokometnih temah,” je v lanskem pogovoru za Sportklub ob uvrstitvi na zaključni turnir Lige Evropa razmišljal Branko Tamše. In te debate se zdaj spreminjajo v vnovično sodelovanje. 37-letni organizator igre namreč po desetih letih zapušča nemško Bundesligo in se seli v Našice.

Nekdanji slovenski reprezentant Magdeburg zapušča kot nemški državni prvak, zdaj pa bo to skušal postati še na Hrvaškem. S Tamšetom se odlilno pozata, saj sta med letoma 2008 in 2013 skupaj sodelovala pri Gorenju.

Nexe bo za Bezjaka, ki je leta 2019 sklenil reprezentančno kariero, krona katere je bil bron na svetovnem prvenstvu 2017, šele četrti klub v karieri. Pred tem je igral za Jeruzalem Ormož, Gorenje in Magdeburg.

Bezjak bo znova poskrbel za močnejši slovenski pridih pri Nexeju, za katerega igra tudi nekdanji rokometaš Kopra in Maribora Andraž Velkavrh.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!