Vranješ: Lahko bi zmagali ali izgubili

Drugi športi 23. Jan 20218:44 0 komentarjev
Ljubomir Vranješ Slovenija
Ljubomir Vranješ je razočaral vodstvo zveze. Foto: REUTERS/Mohamed Abd El Ghany

Slovenska rokometna reprezentanca je po končnici za infarkt na svetovnem prvenstvu remizirala s Švedi (28:28), kar pomeni, da bo morala četa Ljubomirja Vranješa za preboj v četrtfinale v nedeljo premagati Egipt.

Za veliko točko Slovenije je dve sekundi pred koncem po podaji Deana Bombača zadel Matej Gaber. Slovenija mora za uvrstitev v četrtfinale v nedlejo premagati gostitelja Egipt, ki je bil v petek boljši od Belorusije s 35:26.

Glede na potek celotne tekme moramo biti zadovoljni z delitvijo točk. Lahko bi tudi zmagali ali pa izgubili. Delamo preveč napak, naša igra ni stoodstotna. V drugem polčasu smo nekako prelahko izpustili nekaj priložnosti. Toda borili smo se kot ekipa. Vsi igralci so pokazali svoj značaj. Če želimo v četrtfinale, bi v vsakem primeru morali premagati Egipt. V nedeljo imamo novo možnost, v tekmo bomo vložili vse, kar imamo,” je po remiju s Švedsko dejal selektor Ljubomir Vranješ, junak pomembne točke Gaber pa je dodal: “Vedeli smo, da Švedi igrajo zelo hitro. V prvem polčasu smo enostavno storili preveč napak v napadu, kar so Švedi izkoristili in dosegli nekaj lahkih zadetkov. V drugem polčasu smo napake nekako zminimalizirali. Tekma je potekala gol za golom, na koncu pa mislim, da je delitev točk zaslužena za obe ekipi.”

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!