Vujović ostaja v Celju (vsaj) do leta 2023

Rokomet 23. Apr 202111:40 > 11:55 0 komentarjev
Milijan Vujović ostaja v knežjem mestu do leta 2023. Foto: RK Celje Pivovarna Laško

Rokometni klub Celje Pivovarna Laško je na svoji spletni strani sporočil, da so vodilni možje v moštvu podaljšali pogodbo z 20-letnim vratarjem Milijanom Vujovićem do leta 2023.

Slovenski vratar je v moštvo najuspešnejšega slovenskega rokometnega kluba prišel v sezoni 2019/20 kot 19-letnik. Kot so zapisali pri Celju, se je njihovo zaupanje izkazalo za pravilno. “Miljan je v tem času na številnih tekmah pokazal vrhunskost in konstantnost, s katerima si je prislužil tudi vpoklic v slovensko člansko reprezentanco, s katero je bil tudi na SP v Egiptu. Kljub mladosti ves čas izkazuje izjemno zrelost, podpira soigralce, kar bo sedaj lahko počel vse do leta 2023, kolikor časovno znaša podaljšanje pogodbe.”

Nad podaljšanjem dogovora je bil navdušen tudi 198 centimetrov visoki vratar: “Celje mlademu igralcu ponuja vse kar potrebuje. Poleg vrhunskega dela, odličnih treningov in pogojev zanje, so za nas mlade igralce tudi finančni pogoji zelo dobri. Zato sem zelo vesel, da sem podaljšal sodelovanje in da bom tudi v prihodnje del te ekipe, kluba in okolja, v katerem se počutim odlično,” je dejal Milijan Vujović, sicer rojen v Cetinjah, ki je v svoji karieri igral še za Lovćen in Gorenje.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!