Do konca leta revanša Joshue in Klička

SK Fight 9. Jun 201712:53 > 12:55
Getty Images

Anthony Joshua in Vladimir Kličko se bosta do konca leta znova srečala v ringu. Pred mesecem dni sta Joshua in Kličko na Wembleyju navdušila svet, ko je mlajši izmed dvojice v 11 rundi slavil z nokavtom.

Številni so pričakovali povraten obračun in v torek le dočakali “beli dim”. “Do povratnega dvoboja bo prišlo, če se Bernd Boente in Vladimir Kličko na sestanku naslednji teden ne odločita drugače,” je odlično novico za ljubitelje boksa potrdil menedžer Anthonyja Joshue Eddie Hearn.

V naslednjih dveh tednih bomo razmislili o vseh možnostih in videli, kaj pride v poštev, kaj pa ne. Prav tako bomo malce pogledali, kje bi lahko prišlo do borbe. Toda kar se nas tiče, je naslednji dvoboj s Kličkom,” je dodal človek odgovoren za kariero olimpijskega prvaka iz Londona.

Čeprav je prvi izzivalec Kubrat Pulev, je IBF Joshui prižgal zeleno luč za revanšo s Kličkom, če do nje pride pred 2. decembrom. Pulev je medtem pristal, da počaka na zmagovalca povratnega obračuna. Kje bomo priča velikemu dvoboju, še ni znano, omenjajo se Nigerija, Dubaj, Cardiff in ZDA.