McGregor: Igrali so se strahopetce in Khabib je izgubil

SK Fight 2. Apr 202021:43 > 21:48
Harry How, Getty Images Sport

Pravijo, da gre v tretje rado, a v primeru Tonyja Fergusona in Khabiba Nurmagomedova ne gre niti v peto. Ruski zvezdnik je potrdil, da zaradi epidemije koronavirusa ne more zapustiti Rusije.

Predsednik UFC-ja Dana White borbo za naslov prvaka v lahki kategoriji oglašuje kot največjo v zgodovini, toda koronavirus je razlog, da je odpovedana še petič. Po takšnih in drugačnih razlogih v preteklosti, je tokrat krivec za odpoved na dlani – koronavirus. Khabib Nurmagomedov je sporočil, da zaradi epidemije na more zapustiti Rusije in s tem končal upanje ljubiteljev MMA-ja, da bodo vendarle dočakali njegov obračun s Tonyjem Fergusonom.

Situacijo je pozorno spremljal tudi irski zvezdnik Conor McGregor, ki bi se bržkone pomeril z zmagovalcem dvoboja. “Tony in Khabib sta se igrala strahopetce in Khabib je izgubil. Sedaj je 3:2 v odpovedih za Tonyja. Čestike Tonyju,” je bil piker McGregor in se dotaknil trenutnega položaja v svetu, ki bi lahko poskrbel, da še nekaj časa ne bomo uživali v “normalnem življenju”: “Dejal sem si, da sem srečen, ker v tem času nimam borbe. Če bi se kaj dogovoril, bi nastopil. Držal bi se tega do konca in zmagal!”

Čeprav je koronavirus zaustavila praktično celotno športno dogajanje, White vztraja, da bo UFC 249 na sporedu 18. aprila. Čas se izteka …