VIDEO: Vse pripravljeno na naslednji UFC spektakel

SK Fight 13. Maj 20208:54 > 9:01
Getty Images

V torek so zadovoljili še zadnje formalnosti pred naslednjim UFC spektaklom v Jacksonvillu, ki ga v noči na četrtek od 3:00 naprej spremljajte v živo na SK 1. Uradno tehtanje so prestali vsi borci, razen Karla Robersona.

Povezano

V glavni borbi večera UFC Fight Night 171 se bosta pomerila Anthony Smith in Glover Teixeira, ki sta brez težav zadovoljila meje poltežke kategorije. Tako Smith kot Teixeira sta se na tehtnici pojavila v fantastični formi in zdi se, da sta oba borca odlično izkoristila dodatna dva tedna in pol, kolikor je minilo od datuma, ko je bila prvotno planirana njuna borca.

Od 22 borcev na fight cardu samo Karl Roberson ni prestal tehtaja, saj je imel točno kilogram več od zgornje dovoljene meje v srednji kategoriji. Kaj to pomeni za njegovo borbo proti Marvinu Vettoriju, še ni znano, a bržkone bosta oba stopila v oktagon.

Ben Rothwell je bil s 120 kilogrami na zgornji meji težke kategorije in najtežji na uradnem tehtanju, medtem ko bo njegov nasprotnik Ovince St. Preux v težki kategoriji debitiral s 109 kilogrami.