UFC: Overeem s tehničnim nokavtom ustavil Walta Harrisa

SK Fight 17. Maj 20207:57 > 8:01
Steve Marcus/Getty Images

V noči na nedeljo je na tretjem dogodku organizacije UFC v zadnjih tednih v Jacksonvillu je Alistair Overeem s tehničnim nokavtom premagal in ustavil Walta Harrisa.

Kot radi pravimo v tretje gre rado. Dolgo časa nazaj se je že napovedoval UFC dvoboj med Alistair Overeemom in Waltom Harrisom, a sta bila dvoboja prestavljena novembra in potem še aprila. No danes sta se borca vendarle srečala in sicer v Jacksonvillu, kjer je potekal tako imenovani Fight Night.

Hariss je obračun težke kategorije začel bolje. Vse je kazalo na to, da bo moral sodnik v prvi rundi ustaviti dvoboj, saj je Overeem  hitro padel po siloviti izmenjavi Harrisa, nato pa se je dogajanje preusmerilo na tla.

Izkušeni Overeem je zdržal in se uspel spet postaviti na noge, kjer ga je Harris spet neusmiljeno pretepal. A je sledila napaka Američana in Overeem se je kar naenkrat znašel v boljšem položaju. Na začetku druge runde je Overeemm z dvema močnima udarcema zelo dobro zadel šokiranega Harrisa, ki je padel. Nizozemec je skočil nanj mu začel deliti udarce in glavni sodnik je tri minute pred koncem runde dvoboj ustavil.