FFC aprila znova v Tivoliju

SK Fight 3. Mar 201715:59 > 16:03
FFC

Po izjemno uspešnem CFC 3 bodo slovenski ljubitelji borilnih veščin konec aprila vnovič prišli na svoj račun, ko se v Halo Tivoli vrača hrvaški FFC.

FFC se kljub nekoliko drugačnim napovedim iz preteklosti, ko je bilo slišati, da pri nas ni dovolj zanimanja, 22. aprila vrača v Slovenijo. Hrvaške organizatorje je v povratek v slovensko prestolnico morda prepričal nedeljski izjemno uspešni FFC 3, ko je Uroš Jurišič ekspresno opravil z Vasom Bakočevićem

Ravno Jurišič bi se konec aprila lahko znašel med glavnimi zvezdami MMA dela, če vemo, da bo Robert Soldić v Ljubljani branil naslov prvaka v “njegovi” kategoriji do 77 kilogramov. Res da “Urke” sploh še ni stopil v FFC ring, a vseeno ne bi bili preveč presenečeni, če bi mu “match-makerji” ponudili veliko priložnost.

Če o nastopu Jurišiča lahko zgolj špekuliramo, je jasno, da bo prva zvezda kicboks programa Samo Petje. Belokranjec se bo pred tem poskušal vrniti na tron v lahki kategoriji, ko se bo 11. marca v Atenah poskušal maščevati Meletisu Kakoubavasu za težak poraz z nokavtom. Ob Petjetu bomo uživali tudi v težkaškem obračunu med aktualnim prvakom Mladenom Brestovacem in legendarnim Dževadom Poturakom.

Ko govorimo o MMA delu, je jasno zgolj to, da bo ob Soldiću naslov branil tudi prvak lahke kategorije Luka Jelčić. Kot so zapisali pri FFC-ju, “je za to posebno prireditev sestavljen zelo kvaliteten seznam borb, na katerem se bodo znašli trenutno najboljši slovenski borci“. Na vse ostale podrobnejše informacije pa bo zaenkrat potrebno še nekoliko počakati.