Avstralka ni prav nič prepustila domišljiji

SK Fight 4. Sep 202221:28
Foto: Instagram

Avstralka Tai Emery je spektakularno zmago na borilnem dogodku Bare Knuckle Fighting Championship (BKFC) Bangkoku, na katerem se, kot pove že samo ime, boksajo brez rokavic, proslavila v slogu nogometašev, slekla zgodnji dela svoje oprave in pokazala svoje oprsje.

Nekdanja manekenka in igralka ameriškega nogometa je že prvi rundi s tehničnim nokavtom porazila rivalko Rung-Aran Khunchai in prišla do prve zmage v tem nadvse popularnem tekmovanju. Borci se tepejo brez rokavic.

Zmaga Avstralke sama po sebi ne bi bila nič posebnega, če ne bi 35-letnica svoje zmage slavila v slogu, ki ga ne vidiš vsak dan. Slekla je svoj zgodni del svoje športne oprave in navijačem pokazala oprsje. “Dobrodošla v BKFC. Zanimivo slavje, česa takega še nismo videli,” je nepričakovano potezo zmagovalke pospremil komentator prenosa borilnega dogodka na Tajskem.

Nevsakdanje slavje Avstralke, ki se je kot požar razširilo po svetu:

Po zmagi se je tudi igralka filmov za odrasle Kendra Lust: “Zato jo sponzoriram! Gremo, Taia,” je zapisala Lustova. “Vrhunsko. Vem, koliko truda je vložila v to in koliko časa je čakala na to priložnost.”

Komentari

Vaš komentar