Borca izzvala najmočnejšega Zemljana: ni se končalo dobro (VIDEO)

SK Fight 8. Jun 202419:33 1 komentar
Foto: Profimedia

Eddie Hall, bolj znan pod vzdevkom Zver, je nosilec naziva najmočnejši človek na svetu. 36-letnik se je v petek udeležil tekmovanja World Freak Fight League v Blackburgnu v ZDA in se pomeril proti dvema borcema naenkrat.

Britanski orjak, ki v višino meri 191 centimetrov, tehta pa kar 164 kilogramov, je bil zvezda glavnega večernega dogodka, v katerem se je pomeril proti bratoma Jamilu in Jamelu Neffati, ki imata na spletni platformi TikTok več kot 19 milijonov sledilcev.

Čeprav sta imela brata v ringu številčno premoč, pa sta tega zapustila osramočena. Hall je namreč enega od bratov v tretji rudni nokavtiral, nato pa odločno krenil še proti drugemu. Na srečo se je pravočasno vmešal sodnik in borbo 27 sekund pred koncem prekinil, zmago pa prisodil orjaku.

“Udarec je bil zares močan, saj se ničesar ne spomnim. Ljudje s tribun so pozneje kričali name, jaz pa nanje. Naj se sami poskusijo boriti proti njemu in vidijo, ali jim lahjko uspe,” je po borbi dejal eden od poražencev.

Hall je sicer najbolj poznan po neverjetnem dosežku iz leta 2016, ko je dvignil kar 500 kilogramov. Da njegov naziv – najmočnejši človek na svetu – ni iz trte zvit, pa dokazuje tudi podatek, da je na slovitem tekmovanju Strongman slavil kar 40-krat zapored.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Sodeluj v razpravi ali preberi komentarje