Dvoboj za povratek: Pulev si želi tega nasprotnika

Drugi športi 10. Jan 202117:131 komentar
Andrew Couldridge - Pool/Getty Images
Andrew Couldridge - Pool/Getty Images

Promotor bolgarskega bokserja Kubrata Puleva je spregovoril o tem kdo bi lahko bil naslednji nasprotnik njegove stranke potem, ko je bil na dvoboju za naslov svetovnega prvaka proti Britancu Anthonyu Joshui poražen.

Anthony Joshua je na dvoboju Puleva na tla položil v deveti rundi. Že od tretje dalje pa je bilo jasno, da je Bolgar napram Britancu v podrejenem položaju.

“Ne smemo pozabiti, da ima Pulev proti Britancem še vedno pozitiven rezultat 2-1. Tu imam v mislih Dereka Chisoro in Hughia Furya. Mislim, da bi bilo dobro, da se bori proti še enemu Britancu,” je dejal Ivajlo Gocev, menedžer Kubrata Puleva.

Poraz proti Joshui je bil za “Kobro”, kot je vzdevek Puleva drugi v profesionalni karieri potem, ko ga je leta 2014 z knock-outom premagal Vladimir Kličko. Poleg tega ima Pulev še 28 zmag med profesionalci.

“Dvoboj proti Whytu bi bil lahko zelo zanimiv za oba, Dillian pa je vedno glasen, a mislim, da bi ga Kubrat lahko utišal,” je zaključil bolgarski promotor.

Dillian Whyte ima v profesionalni karieri razmerje zmag 27-2, Britanec pa je izgubil zgolj proti Anthonyu Joshui in Alexandru Povetkinu. Povratni dvoboj proti Povetkinu bi moral biti meseca novembra, a je Rus zaradi okužbe s koronavirusom moral nastop odpovedati.

Komentari

Vaš komentar