Fury opozarja brata: Pozabi na sladoled

SK Fight 3. Feb 20239:43
Jake Paul Tommy Fury
Foto: Reuters/Andrew Couldridge

Konec februarja se bosta v Savdski Arabiji v zanimivem boksarskem obračunu pomerila Jake Paul in Tommy Fury. Obračun YouTube zvezdnika in mlajšega brata Tysona Furyja je bil pred tem že dvakrat prestavljen.

Sprva je bila borba leta 2021 odpovedana zaradi zdravstvenih težav Tommyja Furyja, pred letom dni pa so mu prepovedali vstop v ZDA, zaradi domnevne povezave z irskim nepridipravom, za katerim so onkraj velike luže razpisali tiralico.

#related-news_0

Navkljub “logističnim” težavam se bosta Jake Paul in Fury konec februarja le srečala v ringu in odločila, kdo je boljši. Tyson Fury je nedavno dejal, da se njegov mlajši polbrat Tommy ne rabi vračati domov, v kolikor bo izgubil, vseeno pa ga opozarja, da je pred njim vse prej kot enostavna naloga.

Tommy mora pozabiti na sladoled

“Jake Paul je soliden boksar. Številni mislijo, da je on samo nek YouTuber, ki boksa. Toda gledal sem njegove treninge in borbe, mislim, da je soliden borec,” je dejal Tyson Fury in dodal: “On je profesionalec na začetku kariere. Doslej je imel samo šest borb in dober je točno toliko, kot bi moral biti, ni olimpijec, toda tudi jaz nisem. Tommy ga mora vzeti povsem resno in trenirati, ne pa oditi na sladoled. Oba bosta pod velikim pritiskom.”

#related-news_1

Komentari

Vaš komentar