Holyfield izziva Tysona na tretji dvoboj

SK Fight 3. Dec 20208:46 > 9:56
Getty Images

Mike Tyson ni edini boksarski zvezdnik iz 90-let, ki bi se rad vrnil v ring. Željo po povratku ima tudi njegov veliki rival Evander Holyfield.

Evander Holyfield se je oglasil samo nekaj dni po obračunu Mikea Tysona proti Royju Jonesu Jr. v Los Angelesu. The Real Deal je pri 58-letih pripravljen na tretji obračun s Tysonom, ki mu sporoča, da je bilo dovolj iskanja izgovorov, zakaj do borbe ne bi prišlo.

#related-news_0

Iz moje strani smo poskušali dogovoriti borbo, toda dobili smo samo izgovore. Sedaj vidim, zakaj je želel dvoboj za ogrevanje, preden sploh resno razmisli o borbi proti meni. Roy Jones je bila za Mika dober lokalni nasprotnik, a borba proti meni bi bil globalni dogodek in edina, ki jo vsi želijo videti. Ne obstaja niti en razlog, da tega ne uresničimo. Dovolj je bilo izgovorov, mora priti do tega dvoboja zaradi najine zapuščine. V soboto si dejal, da si pripravljen na borbo proti meni, zato podpiši pogodbo in stopi v ring. Svet naju čaka, poteza je na tebi. Jaz sem pripravljen,” je dejal nekdanji svetovni prvak.

Oba obračuna v času, ko sta bila boksarja še aktivna, je dobil Holyfield. Prvega s tehničnim nokavtom, drugega po diskvalifikaciji Tysona, potem ko je odgriznil deček ušesa svojemu nasprotniku. Prva borba je epilog dobila leta 1996, druga samo leto kasneje.

Komentari

Vaš komentar