Jon Jones se je spektakularno vrnil v UFC (VIDEO)

SK Fight 5. Mar 20239:41 0 komentarjev
Jon Jone
Foto: Profimedia

V glavni borbi UFC 285, ki je potekal v Las Vegasu, je legendarni Jon Jones v svojem debiju v težki kategoriji nadvladal Francoza Ciryla Ganea. Vsega je bilo konec že v prvi rundi.

Američan je po februarju 2020 spet stopil v kletko in se pokazal, da spada med najboljše borce, ki so kadarkoli nastopali v UFC.

Prvič se je preizkusil v težki kategoriji in že v prvi rundi z davljenjem ustavil Ciryla Ganea, s katerim se je pred časim pet rund mučil tudi samooklicani najstrašnejši borec na svetu Francis Ngannou.

Po dvoboju se je 35-letni borec, ki so ga tekom dolge kariere zaznamovali številni incidenti, zahvalil njegovi ekipi in najbližjim. “Dolgo sem se pripravljal na vrnitev in ves čas verjel v uspeh. Rad bi se zahvalil družini, zaročenki, ki je moja največja podpora,” je dejal Jones.

Zadnji trenutki borbe:

“Dajmo navijačem, kar si želijo”

Nato je izzval Stipeta Miočića. “Tako je, želim si Miočića, dajmo navijačem, kar si želijo. Pripravljen sem na to borbo. Stipe, ti si največji težkaš vseh časov in to je tisto, kar si želim. Res si želim te borbe,” je svoje načrte za prihodnost izdal Američan in pomenljivo po intervjuju oponašal kozo.

Jones je postal šele tretji borec, ki je prišel do šampionskega pasu v lahkotežki in težki kategoriji. To je pred njem uspelo še Danielu Cormierju in Randyju Coutureju.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!