Joshua: Pripravljen sem za borbo, pripravljen sem za vojno

SK Fight 10. Dec 202010:49
Anthony Joshua Andy Ruiz
Richard Heathcote/Getty Images

Britanski boksarski zvezdnik Anthony Joshua je dobil negativen rezultat na testiranju za koronavirus, kar pomeni, da bo konec tedna lahko branil svoje šampionske pasove proti Kubratu Pulevu.

Anthony Joshua bo v soboto v Londonu branil naslov svetovnega prvaka po verzijah IBF, WBA, WBO in IBO. “Joshua in njegova ekipa so dobili negativne teste in so pripravljeni na borbo,” je sporočil promotor Eddie Hearn.

Joshua je v 24 borbah izgubil samo enkrat, tudi Pulev je ob 28 zmagah samo enkrat ring zapustil s sklonjeno glao. “Pripravljen sem za vojno, za borbo. Veselim se tega dneva. Privilegij je, da lahko tekmujemo,” je napovedal Britanec, ki se bo v primeru zmage proti Bolgaru naslednjič bržkone srečal z rojakom Tysonom Furyjem.

39-letni Kubrat Pulev verjame, da lahko prekriža načrte osem let mlajšemu nasprotniku. “Anthony dela veliko napak, ima veliko pomanjkljivosti, to bo težko popravil. Toda najpomembnejše bo, kako se bom počutil v ringu. Če bo počutje dobro, bom prepričljivo zmagal. Počutim se dobro in močno. Zdrav sem in srečen, poln energije. Še bolj srečen bom po borbi, ko bom zmagal. Mislim, da bom jaz imel naslednjo borbo s Furyjem. Svet potrebuje novega svetovnega prvaka, kot sem jaz,” v zmago verjame Pulev, ki mu je edini poraz 15. novembra leta 2014 zadal Vladimir Kličko.

Komentari

Vaš komentar