Masvidal želi McGregorja: Rad bi mu zdrobil obraz

Jorge Masvidal
Foto: xLouisxGrassex/Guliver Image

Conor McGregor še ni pripravljen za povratek v oktagon, a zagotovo bo lahko izbiral med možnimi nasprotniki. S popularnim Ircem bi se rad pomeril tudi Jorge Masvidal.

Jorge Masvidal je v preteklosti že večkrat poskušal izzvati Conorja McGregorja, ki kljub rezultatski povprečnosti v zadnjih letih še naprej ostaja na samem vrhu med največjimi zaslužkarji v športu.

“Dajte mi borbo z njim, preden se predozira s kokainom. Če ne pride do te borbe, bom ostal bre priložnosti, da na enostaven način pridem do denarja. Samo želim zdrobiti Conorjev obraz! Gremo zaslužiti plačo in končati s tem. Prodajmo največ PPV prenosov, preden se on odloči škodovati sebi ali komu drugemu. Imam otroke in potrebujem j****i denar!” je Masvidal dejal v nedavnem intervjuju za Blockasset.

Masvidal ima pripravljen tudi rezervno različico, v kolikor se načrti z McGregorjem ne bi uresničili.

“Če ne dobim Conorja, je naslednji verjetno Gilbert Burns. To je dobra borba za mene, Gilbert mi je kot borec zelo všeč. On vedno gre po ‘submission’ ali pa nokavt. Navijačem bova ponudila krvavo borbo,” je dodal Masvidal. Američan je zadnjo zmago vpisal leta 2019 proti Natu Diazu, nato vpisal tri poraze – dvakrat ga je premagal prvak Kamaru Usman, enkrat pa Colby Covington.

Komentarji (0)

Prikaži vse komentarje