McGregor me je gledal kot sin, ki se boji očetovih “batin”

SK Fight 31. Dec 202011:27
McGregor Nurmagomedov
Harry How/Getty Images

Upokojeni ruski MMA zvezdnik Khabib Nurmagomedov je za domače medije znova spregovoril, s kakšnimi besedami je odgovoril Conorju McGregorju na številne provokacije, medtem ko je bil v oktagonu v dominatnem položaju.

Conor McGregor je v uverturi pred njunim obračunom, ki smo ga spremljali leta 2018, na različne načine poskušal “stopiti v glavo” Khabiba Nurmagomedova, po koncu dvoboja in zmagi Dagestanca pa je sledil velik incident, v katerem so se člani obeh ekip zapletli v množičen pretep.

Conor je malo govoril med borbo. Ko sem ga začel pritiskati, je hitro začel govoriti, da je ‘vse to samo posel’. Bil sem celo malce razočaran. Mislil sem, da je psihično močnejši,” je razkril Nurmagomedov.

Medtem ko sem mu v parterju zadal več udarcev, se mi je zdelo, da mi z besedami želi preprečiti, da mu zadam prave ‘batine’. Gledal me je kot sin, ki se poskuša opravičiti očetu in se izogniti ‘batinam’. Psihologija je zelo močno orožje,” je dodal upokojeni borec.

Nurmagomedov je po zmagi proti Justinu Gaethjeju končal profesionalno kariero brez enega samega poraza (29-0) kot prva lahke kategorije v UFC-ju.

McGregor bo v oktagon znova stopil sredi januarja, ko se bo drugič v karieri srečal z Dustinom Poirierjem.

Komentari

Vaš komentar