Nate Diaz ne razmišlja o trilogiji z McGregorjem

SK Fight 18. Feb. 202212:19 > 12:20
Delite:
Nate Diaz
Foro: xTaidghxBarronx

Če je bil Conor McGregor še pred kakšnim letom med najbolj zaželjenimi nasprotniki, se je to v zadnjem času očitno nekoliko spremenilo. Potem ko je borbo proti nekdanjemu prvaku v dveh kategorijah zavrnil Dustin Poirier, je šel po njegovih stopinjah tudi Nate Diaz.

“V tem trenutku me ta borba ne zanima. Pred Conorjem je sedaj veliko dela,” je mlajši od bratov Diaz dejal za Adam’s Apple.

Pred Nateom je samo še ena borba po trenutni (morda celo zadnji) pogodbi z UFC-jem. Diaz je zelo jasen, s kom bi želel še zadnjič “zaplesati” v oktagonu.

“Samo še eno borbo imam po pogodbi in želel bi se boriti proti Dustinu Poirierju.” Tistemu Poirierju, ki je zavrnil četrti obračun proti irskemu super zvezdniku.

Nate vs. Conor 1:1

Spomnimo, da sta se Diaz in Conor McGregor pomerila že dvakrat. Prvo borbo je leta 2016 z davljenjem v drugi rundi dobil Diaz, zmage v povratni borbi nekaj mesecev kasneje pa se je po petih rundah in sodniški odločitvi veselil McGregor.

Vse od drugega obračuna se je veliko govorilo tudi o morebitnem tretjem, a se zdi, da je vse manj možnosti, da bi do njega res lahko prišlo.

#social-embed_0

Komentari

Vaš komentar