Overeem dobil trilogijo, Hari odhaja v pokoj

SK Fight 10. Okt 202212:13 0 komentarjev
Alistair Overeem Badr Hari
Foto: Guliver Image

Alistair Overeem se je v velikem slogu vrnil v kickboks, potem ko je lani zapustil UFC. Nizozemski zvezdnik je v glavni borbi večera borilnega spektakla Glory Collision 4 v Arnhemu po velikem preobratu v tretji rundi premagal velikega rivala Badr Harija.

To je bil tretji obračun dveh velikanov kickboksa Alistarija Overeema in Badr Harija. Nizozemec je ob zmagi v Arnhemu dobil tudi prvi dvoboj leta 2008, medtem ko je leto dni kasneje slavil Bad Boy iz Maroka.

Overeem je večino dela opravil v tretji rundi, ko je nasprotnika dvakrat poslal v “knockdown”. Hari je v prvih dveh rundah nadzoroval dogajanje v ringu, vendar niti v enem trenutku ni resneje ogrozil nekdanjega zmagovalca K-1 Grand Prixa na Japonskem.

Hari zasenčil petelinjenje Verhovena in Overeema

Po razglasitvi zmagovalca je v ring prišel Rico Verhoeven. Aktualni prvak Gloryja v težki kategoriji se je hitro zapletel v ostro izmenjavo besed z Overeemom, a je oba hitro zasenčil Hari, ki je po 127. profesionalnih dvobojih napovedal konec športne poti in pristal v prisrčnem objemu svojih nekdanjih nasprotnikov.

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!