Poraz McGregorja osrečil (tudi) Mayweatherja

Conor McGregor
Foto: AP Photo/John Locher

Dustin Poirier je v noči na nedeljo drugič v pol leta premagal Conorja McGregorja, ki je sploh prvič v svoji karieri izgubil dvakrat zapored. Poraz Irca je osrečil tudi njegovega nekdanjega nasprotnika Floyda Mayweatherja.

Dustin Poirier je februarja slavil z nokavtom, medtem ko je v nedeljo slavil po poškodbi, potem ko Conor McGregor zaradi težav z gležnjem ni mogel nadaljevati borbe.

Poirier je bil pred poškodbo McGregorja boljši borec v oktagonu. Američan je nadzoroval dogajanje in v očeh sodnikov prepričljivo vodil. Medtem ko je en sodnik točkoval 10:9 v korist Poirierja, sta bila druga dva mnenja, da je bil v trenutku prekinitve boljši z 10:8.

A Poirier, ki si je z zmago zagotovil tudi borbo za naslov prvaka lahke kategorije, ni bil edini, ki je bil navdušen po zmagi. Poraz McGregorja je osrečil tudi slovitega boksarja Floyda Mayweatherja, ki je na zmago Poirierja stavil 42 tisoč evrov, kar pomeni, da je bil po zmagi bogatejši za 30 tisoč evrov. Američan se je z dobitkom hitro pohvalil na Twitterju in se ob tem ni pozabil zahvaliti svojemu rojaku.

Komentari

Vaš komentar