Vrača se “Bad Boy” Badr Hari

SK Fight 18. Mar 202213:16 0 komentarjev
Badr Hari
Foto: Guliver Image

Največja kickboks organizacija Glory v soboto organizira prvi borilni spektakel v letu 2022. Čeprav ne bo nastopil v glavni borbi večera, bo glavni zvezdnik dogajanja v belgijskem Hasseltu oziroma tamkajšnji Trixxo Areni Badr Hari.

V glavni borbi večera Glory 80 se bosta pomerila nekdanji Enfusion prvak v težki kategoriji Levi Rigters in Jamal Ben Sadik, a večina ljubiteljov “stand-up” borilnih veščin z veliko nestrpnostjo pričakuje predvsem povratek Badr Harija.

#related-news_0

Maročan se bo Arkadiuszu Wrzoseku poskušal maščevati za lanski poraz v Rotterdamu, ko je Poljak slavil z nokavtom v drugi rundi. Za Harija je bil to četrti poraz na zadnjih petih borbah, medtem ko je bil dvoboj proti Hesdyju Gergesu razveljavljen.

Hari na novo zmago v bogati karieri čaka že več kot šest let oziroma vse od dvoboja proti Ismaelu Londtu v Groznem.

Epski preobrat Wrzoseka

Hari je prvi dvoboj proti Wrzoseku lanskega septembra začel odlično in nasprotnika že v prvi rundi dvakrat spravil v knock-down. Poljak se je na tleh vnovič znašel na začetku druge runde, a nato je sledil epski preobrat. Wrzosek se je vrnil z levim high-kickom, po katerem se Maročan ni več uspel pobrati. Več o dogajanju v Rotterdamu v spodnjem posnetku:

Kakšno je tvoje mnenje o tem?

Bodi prvi, ki bo pustil komentar!