Novak spet poškodovan, prestavil začetek sezone!

ATP 28. Dec 201720:54 > 29. Dec 2017 11:49
Getty images/ Srđan Stevanovic

Povratek Novaka Đokovića na teniška igrišča je bil napovedan za danes, a se to zaradi obnovitve poškodbe komolca srbskega tenisača ne bo zgodilo.

Najboljši srbski teniač Novak Đoković bi se moral v teniški svet vrniti na ekshibicijskem turnirju v Abu Dhabiju, a tudi po šestmesečni odsotnosti se to še ne bo zgodilo. 

Novak je spet začutil bolečine v komolcu, kar je bil tudi prvotni razlog za njegovo odsotnost, zato je Srb iz previdnosti svoj nastop pred začetkom dvoboja proti Robertu Bautisti Agutu odpovedal.

Đoković je navijačem ponudil opravičilo: “Zelo sem razočaran, ker sem primoran odpovedati nastop na turnirju. Na žalost se je bolečina v komolcu v zadnjih dneh vrnila in po pregledih so mi svetovali, naj ne tvegam in izpustim to tekmovanje, ter takoj nadaljuejm s terapijami. Zelo sem žalosten, saj sem si zares želel odigrati nekaj dvobojev. V pripravah sem užival in veselil sem se turnirja v Abu Dhabiju, kjer vedno rad nastopam. Zdaj mi ostane, da sprejmem situacijo in počakam na rezultate terapij, v želji, da bi se čim prej vrnil na igrišča in ritem. Vse to lahko vpliva na začetek sezone in načrt nastopov na turnirjih, a končna odločitev bo sprejeta v naslednjih dneh.”