Rafa: Ne vem, kdaj se vrnem, težko mi je

ATP 28. Feb 20189:50 > 9:53
Michael Dodge, Getty Images Sport

Rafael Nadal je bil primoran izpustiti še šesti zaporedni turnir zaradi poškodbe, potem ko je včeraj odpovedal svoj nastop v Acapulcu, zdaj pa je pod vprašajem tudi njegov nastop na prvem Mastersu sezone v Indian Wellsu.

“Vedno je težko, ko moraš odpovedati turnir. V ponedeljek sem začutil bolečino tekom zadnjega treninga z Adriano Mannarinom. V torek zjutraj sem odšel v bolnico na pregled in opravil vsa slikanja. Še vedno se ukvarjam s poškodbo in narediti moram še nekaj slianj in pregledov, da bom točno vedel, kaj se dogaja. Situacija je podobna kot v Avstraliji in potrebujem nekaj dni, da vidi za kaj se sploh gre. Po tem pa bom storil vse, da se hitro vrnem na igrišča,” je dejal razočarani Rafael Nadal.

“V tem trenutku je nemogoče napovedati, kdaj se bom vrnil. Težko je oceniti takšno stvar. Za zdaj ne vem niti, ali bom zaigral v Indian Wellsu ali ne. V vsakem primeru si želim biti dovolj dobro pripravljen, da zaigram na prvem Mastersu sezone, a ne vem, če je to mogoče,” je zaključil drugi lopar sveta.