Nisem verjel, da lahko naveza Đoković – Agassi uspe

ATP 6. Apr 201812:56 > 13:24
Clive Brunskill, Getty Images Sport

Legendarni hrvaški tenisač Goran Ivanišević je za "Jutarnji list" govoril o aktualnih temah iz sveta tenisa, dotaknil pa se je tudi neuspešnega sodelovanja Novaka Đokovića in Andreja Agassija.

Andre Agassi je bil trener Novaka Đokovića od lanskega OP Francije, a se je njuno sodelovanje izkazalo za neuspešno, posledično pa sta ga prekinila po turnirju v Indian Wellsu. Govorilo se je tudi, da je bil nekdanji ameriški teniški as jezen na Đokovića in njegovo prijavo na drugi Masters sezone v Miamiju.

Novakovo ekipo pa je kmalu zapustil tudi Radek Štepanek, zdaj pa je nekdanja številka ena svetovnega tenisa brez trenerja. 

Da sodelovanje Đokovića in Agassija ne bo obrodilo sadov, je pričakoval tudi nekdanji hrvaški tenisač Goran Ivanišević, ki trenutno skrbi za Miloša Raonića. “Nisem verjel, da bo sodelovanje dolgo trajalo. Mislim, da se je Novak prehitro vrnil v karavano in da bi moral izpustiti oba Mastersa v ZDA. Slišal sem, da je zaradi bolečin v komolcu vzel lažji lopar, kar nikoli ni dobro,” je dejal Zec.

Đoković bo igral na naslednjem Masters turnirju v Monte Carlu (15.-22. april), kjer se je prijavil tudi v konkurenco moških dvojic. Njegov partner bo Filip Krajinović.